Naše brunche
SOBOTA A NEDĚLE
9:00 - 15:00
VEJCE DO SKLA
s petrželkovým máslem a strouhaným sýrem, kváskový chléb, salátek
přidej si: farmářské párečky (2ks) s hořčicí (+67 Kč)
229 Kč
OMELETA S FARMÁŘSKOU GOUDOU
a sezónními bylinkami, kváskový chléb, salátek
přidej si: farmářské párečky (2ks) s hořčicí (+67 Kč)
239 Kč
ZAPEČENÝ CHLÉB SE SÝREM A KIMCHI
chilli mayo, salátek
249 Kč
AVOKÁDOVÝ CHLEBÍK
s bylinkovým pestem a vejcem, rajčátka
249 Kč
KVÁSKOVÉ VAFLE (BEZ LEPKU)
s oříškovým máslem, sezónním ovocem a farmářským mascarpone
(možná též vegan verze s kokosovým jogurtem)
235 Kč / 170 Kč dětská porce
Brunche pro vás připravujeme z těch nejčistších a nejčerstvějších surovin od našich spřátelených farmářů.
Kváskový a toustový chléb pro náš peče Tom ze ZE MĚ projekt.
Zeleninu, čerstvé bylinky a ta nejčerstvější vajíčka nám pro vás vozí Lucka, Brett a jejich malá Maruška z Prokopské farmy. Co neroste v Prokopském údolí, roste za kopcem na Farmě Jednorožec v Roblíně.
Ta božská rajčátka, která vám tak chutnají, nám dodává Čerstvě utrženo.
Balzamikový ocet, který na rajčátka a saláty tak rádi kapeme, a na který se nás často ptáte, ten je od Smolíků z Oceterie.
Květuščina pesta! Ta jsou prostě nedílnou součástí našich snídaní i brunchů. Bez nich by náš avokádový chlebík snad ani nebyl.
Když už jsme u těch avokád, za ta vděčíme holkám z Výdejny chutí!
Mléčné produkty jsme si oblíbili z Farmy Struhy. Často ale používáme také zrající Sýry od Karlštejna. No, a mozzarella, tak ta je samozřejmě od Marca a Tiziany z Mozzarellart.
Hovězí párečky jsou z Biofarmy Sasov. Pro roastbeef, pastrami a slaninu si chodíme k řezníkovi Alešovi ze spřáteleného řeznictví Masology.
U většiny jídel, které pro vás připravujeme, se snažíme mít v rukávu schovanou také jejich zcela veganskou alternativu. Sami dobře víme, jak těžké je ji v jídelníčcích často najít.
Všechny suroviny, ze kterých vaříme, u nás můžete také zakoupit.




