Velikonoční brunch
PÁTEK 29. - NEDĚLE 31. 3.
9:00 - 15:00
TŘI VEJCE DO SKLA
s máslem, medvědím česnekem a strouhanou goudou, topinka z kváskového chleba a jarní salátek k tomu
přidej si: farmářské párečky (+67 Kč)
217 Kč
JARNÍ OMELETA
s farmářským sýrem a medvědím česnekem, topinka z kváskového chleba a jarní salátek k tomu
přidej si: farmářské párečky (+67 Kč)
217 Kč
ZAPEČENÝ CHLÉB
s bylinkovým pestem, rajčátky, mozzarellou a farmářským eidamem, jarní salátek a náš bylinkový kečup k tomu
227 Kč
VELIKONOČNÍ KVÁSKOVÉ VAFLE (BEZ LEPKU)
s matchou, lemon curd, mascarpone a malinami
(naše vafle jsou bez mléka a vajec, chcete-li tedy plně vegan verzi, rádi vám je připravíme s kokosovým jogurtem)
217 Kč / 157 Kč dětská porce
MÁSLOVÝ MAZANEC
od Toma ze Ze mě, s pomerančovým máslem, meruňkovým džemem a zakysanou smetanou
197 Kč
Brunche pro vás připravujeme z těch nejčistších a nejčerstvějších surovin od našich spřátelených farmářů.
Kváskový a toustový chléb pro náš peče Tom ze ZE MĚ projekt.
Zeleninu, čerstvé bylinky a ta nejčerstvější vajíčka nám pro vás vozí Lucka, Brett a jejich malá Maruška z Prokopské farmy. Co neroste v Prokopském údolí, roste za kopcem na Farmě Jednorožec v Roblíně.
Ta božská rajčátka, která vám tak chutnají, nám dodává Čerstvě utrženo.
Balzamikový ocet, který na rajčátka a saláty tak rádi kapeme, a na který se nás často ptáte, ten je od Smolíků z Oceterie.
Květuščina pesta! Ta jsou prostě nedílnou součástí našich snídaní i brunchů. Bez nich by náš avokádový chlebík snad ani nebyl.
Když už jsme u těch avokád, za ta vděčíme holkám z Výdejny chutí!
Mléčné produkty jsme si oblíbili z Farmy Struhy. Často ale používáme také zrající Sýry od Karlštejna. No, a mozzarella, tak ta je samozřejmě od Marca a Tiziany z Mozzarellart.
Hovězí párečky jsou z Biofarmy Sasov. Pro roastbeef, pastrami a slaninu si chodíme k řezníkovi Alešovi ze spřáteleného řeznictví Masology.
Vafle pečeme z mouky z Eko farmy Úlovice a moc rádi používáme také jejich křen (nebojte, do vaflí ho nepřidáváme).
U většiny jídel, které pro vás připravujeme, se snažíme mít v rukávu schovanou také jejich zcela veganskou alternativu. Sami dobře víme, jak těžké je ji v jídelníčcích často najít.
Sýr vám tak na požádání můžeme nahradit rostlinným rýsem od Ondry z Kytky k sežrání, mascarpone na vaflích pak rádi vyměníme za kokosový cocoguard od Wild & Coco.
Většinu surovin, ze kterých vaříme, u nás můžete také zakoupit.